Tres Telecom   Telefoon 0184 - 423766 Email info@trestelecom.nl      
             
      Home          Databekabeling          Telefonie/VOIP          Camerasystemen          Wifi-meting          Contact      
             
           
             
     

In en nameten wifi netwerk

     
      Zycoo telefooncentraleVan Wi-Fi-netwerken wordt tegenwoordig steeds meer verwacht, een slecht ontworpen Wi-Fi-netwerk geeft grote problemen als deze zwaar wordt belast. We hebben dat allemaal wel eens meegemaakt op luchthavens, hotels of ziekenhuizen.

Tres Telecom heeft sinds een aantal jaar de expertise in huis om Wifi netwerken in te meten en na te meten. Naast het inmeten van een nieuwe wifi omgeving of het nameten van een bestaande wifi omgeving sporen we met de spectrum analizer ook eventuele storingsbronnen op.

Het in, en nameten doen we op de 2.4 en de 5 Ghz band. Door met een notebook te lopen met 2 antennes (2.4 en 5 band) kunnen we de meetgegevens direkt in kaart brengen. Door de spectrum annalizer mee te laten meten kunnen we direct storingsbronnen in kaart brengen. Door al deze gegevens te verzamelen in het Ekahou programma kunnen we een duidelijk meetrapport (heatmap) aanleveren. Hierin vindt u de door ons gelopen route, het dekkingsgebied op 2.4 en 5 band evt. storingsbronnen, advies en de minimaal te (bij)plaatsen access-points.

Omdat wij ook bekabeling leveren en installeren kijken we ook direct naar de kabelvoorzieningen. Wifi mag dan staan voor een draadloos netwerk maar de access-points moeten wel bekabeld worden. Zo krijgt de eindgebruiker direct een totaalbeeld van de kosten.Wij meten inmiddels al voor verschillende ICT bedrijven in de regio.

Wilt u gebruik maken van onze diensten, bel of mail voor een passende offerte! Onderstaand wat voorbeelden uit een heatmap met looproute en dekking op de 2.4 en 5 Ghz band.

Wifi beter maken

Wifi signaal sterker maken

Wifi nameten

Wifi inmeten
     
             
             
             
      Wij werken met de producten van:      
             
      TP Link Alcatel lucent Gigaset Yealink Jung AMP Connect STAGO Tiptel Mobotix Leviton      
             
             
           
    Tres Telecom B.V.  |  Industrieweg 47-F, 3361 HJ Sliedrecht  |  0184 - 423766 Copyright: Alle rechten voorbehouden    
 info@trestelecom.nl  |  Privacyverklaring Webdesign: Devaca