Tres Telecom   Telefoon 0184 - 423766 Email info@trestelecom.nl      
             
      Home          Databekabeling          Telefonie/VOIP          Camerasystemen          Wifi-meting          Contact      
             
           
             
     

Telefonie en VOIP

     
      Alcatel LucentTres Telecom stelt u graag de geavanceerde telecomoplossingen van Alcatel-Lucent voor. Ze zijn tegelijk hoogtechnologisch, krachtig en toch erg gebruiksvriendelijk. Het is verrassend om te zien hoe snel u de bereikbaarheid en de productiviteit van elk van uw medewerkers verhoogt met hedendaagse telecom. Geschikt voor elke onderneming met 5 tot 180 medewerkers. Maak uw ondernemer efficiënter en verhoog de slagkracht van uw personeel.

Op de centrale kunnen analoge, digitale en IP toestellen worden aangesloten. De keuze is aan u op advies van ons. De centrale kan zowel analoog, ISDN-2, ISDN-30 en Sip-trunking lijnen aan.

De ondersteuning voor ISDN gaat stoppen.
Klik op een van de afbeeldingen om meer te weten te komen over:


Innovaphone Voipe Gateway   Zycoo telefooncentrale
     
Aanpassing van uw telefooncentrale   Nieuwe IP TelefooncentraleVoice over IP (VOIP) - bellen via internet


Sip-trunking
Tres Telecom heeft de beschikking over een Core Voice Network waarop VoIP-diensten worden geleverd. Tevens zijn er mogelijkheden om door middel van SIP-trunking bestaande telefooncentrales via VoIP aan te sluiten op het openbare telefoonnetwerk. Deze dienst sluit prima aan om met de uw Alcatel telefooncentrale over het internet te bellen tegen aantrekkelijke gesprekstarieven.


Xdsl
Tres Telecom levert netwerkverbindingen, eventueel gecombineerd met andere diensten, met garanties op kwaliteit en beschikbaarheid. Datadiensten worden geleverd in heel Nederland en zijn leverbaar in nagenoeg alle bandbreedtes. Zo leveren wij ADSL2+, VDSL, SDSL, (over koper), FTTO (glasvezel) op basis van de netwerken van diverse providers.


vPBX
Tres Telecom levert hostingdiensten en virtuele PBX/HPBX-oplossingen. Hiermee worden klanten voorzien van professionele hosting vanuit een datacenter. Het uitgangspunt is dat gebruikers maximale vrijheid en flexibiliteit genieten met maximale functionaliteiten. Uw telefooncentrale staat dus in de “cloud”. Handig als u meerdere vestigingen heeft en deze onderling wilt koppelen met telefonie.  
     
             
             
             
      Wij werken met de producten van:      
             
      TP Link Alcatel lucent Gigaset Yealink Jung AMP Connect STAGO Tiptel Mobotix Leviton      
             
             
           
    Tres Telecom B.V.  |  Industrieweg 47-F, 3361 HJ Sliedrecht  |  0184 - 423766 Copyright: Alle rechten voorbehouden    
 info@trestelecom.nl  |  Privacyverklaring Webdesign: Devaca