Tres Telecom   Telefoon 0184 - 423766 Email info@trestelecom.nl      
             
      Home          Databekabeling          Telefonie/VOIP          Camerasystemen          Wifi-meting          Contact      
             
           
             
     

Databekabeling

     
      DatabekabelingNetwerkbekabeling wordt aangelegd tussen de patchkast en werkplek. Deze bekabeling wordt geinstalleerd in kabelgoot/ of buisvoorzieningen. In de patchkasten wordt de bekabeling afgemonteerd op patchpanelen en op de werkplek in wandgoot, muur of opbouwunit.

Na de installatie wordt de bekabeling doorgemeten op werking, logisch genummert en evt. digitaal ingetekend. Tres Telecom levert en beheerst dit gehele concept van A tot Z. Wij kunnen nog meer voor uw verzorgen te denken aan het uitzoeken, doormeten, herstellen en labelen van bestaande netwerkbekabeling. Tres Telecom heeft sinds een aantal jaar de expertise in huis om Wifi netwerken in te meten en na te meten. Naast het inmeten van een nieuwe wifi omgeving of het nameten van een bestaande wifi omgeving sporen we met de spectrum analizer ook eventuele storingsbronnen op. 


Maar ook schakelt u Tres Telecom in voor het opschonen, herstructureren van uw serverruimte’s met patchkoorden op kleur en lengte. Ook het opschonen van het ISRA-punt (kast) van KPN kunnen wij voor uw doen. U betaalt wellicht nog voor netlijnen die u nooit gebruikt.


Soorten kabels


CAT5E
snelheden tot 1000 Mbit/s - geschikt voor Gigabit - 100mhz

CAT6 snelheden tot 1000 Mbit/s - geschikt voor Gigabit maar kan meer data tegelijkertijd verwerken dan CAT5E - 250mhz

CAT6A snelheden tot 10000 Mbit/s - 10 Gigabit kabel - 500mhz

CAT7 snelheden tot 10000 Mbit/s - 10 Gigabit kabel - 1000mhz

CAT6 UTP koperen bekabeling is de aan te bevelen kabel in normale kantooromgeving.De lengte van UTP bekabeling mag volgens de standaard niet meer dan 100 meter bedragen. Cat6A is 10 Gb kabel en zal niet snel in een kantooromgeving worden geinstalleerd. Deze kabel installeren wij veelal in een productie omgeving i.v.m. onvoorziene spanningsvelden.


Glasvezel


Backbone indoor

Wanneer u meerdere patchkasten binnen u bedrijf gebruikt koppelen wij deze met glasvezel. Voor Gigabit Ethernet toepassingen gaat de voorkeur uit naar een 50/125 Multi Mode of 9/125 Single Mode bekabelingsysteem. Ons glasvezel leveringspakket bestaat uit Backbone bekabeling type:

Multi-Mode: OM2-OM3-OM4
Single Mode: OS2

Wij bieden u een ruime keuze aan connector typen. Wij lassen de voorgemonteerde pigtails met een fusielasmachine. Lijmen kan natuurlijk ook.

Connector type: ST-SC-LC-APC.

Glasvezelring outdoor
Wij ontwerpen en installeren een complete glasvezelring voor uw bedrijventerreinen. Dit wordt opgebouwd met HDPE buis 25, 32 en 40mm waarin ducts worden geblazen van 7 of 12mm. In deze ducts blazen wij glasvezel minikabel met 24, 48, of 96 vezels. Deze minikabel is leverbaar in zowel multi-mode en Single-mode. Voor graafwerkzaamheden buiten uw terrein vragen wij de benodigde vergunningen etc. aan. Denk aan een vergunning gemeente, klic melding, kadaster etc.   
     
             
             
             
      Wij werken met de producten van:      
             
      TP Link Alcatel lucent Gigaset Yealink Jung AMP Connect STAGO Tiptel Mobotix Leviton      
             
             
           
    Tres Telecom B.V.  |  Industrieweg 47-F, 3361 HJ Sliedrecht  |  0184 - 423766 Copyright: Alle rechten voorbehouden    
 info@trestelecom.nl  |  Privacyverklaring Webdesign: Devaca